Verhoogde dienstverlening met nieuwe transportpartners

Geplaatst op
05 maart 2020
Auteur
Karen Coomans

Zoals u weet, vinden we de dienstverlening voor onze klanten heel belangrijk en zijn we steeds op zoek naar opportuniteiten om deze te verbeteren. Vanuit onze eigen ervaringen én de feedback die we van klanten ontvingen, vonden we het tijd om onze logistiek in het algemeen, en onze transportpartners in het bijzonder, onder de loep te nemen.

Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige uitdagingen op dat vlak, gingen we vanaf 2 maart met twee nieuwe partners in zee. DHL en VRD namen vanaf dan de leveringen van GLS over. Voor iedereen die vandaag door onze eigen diensten wordt beleverd, zal er niets wijzigen en zullen de leveringen gewoon doorgaan zoals u van ons gewoon bent.

We kozen bewust voor sterke partners met een grote lokale verankering en een hoge performantie in hun vakgebied. Bovendien geeft de samenwerking met deze nieuwe transportfirma’s ons de kans om sneller in te spelen op nieuwe situaties en evoluties op technologisch vlak.

Wat zal u hiervan merken?

In de eerste plaats zal u natuurlijk een andere firma en een nieuwe chauffeur aan de deur krijgen met uw leveringen van Van Hoecke. Beide firma’s werken met herkenbare vrachtwagens en chauffeurs. Omdat zij hun eigen routes rijden, kan het zijn dat ze op een ander tijdstip dan u gewoon bent bij u langskomen. Bovendien werkt DHL hoofdzakelijk en VRD uitsluitend met eigen chauffeurs. Hierdoor kunnen we rekenen op een beter contact en een hogere persoonlijke betrokkenheid bij de chauffeurs. Zo garandeert VRD ons dat palletten nooit op elkaar gezet zullen worden waardoor de kans op beschadigingen tijdens het transport veel kleiner wordt.

We verwachten dat u zal kunnen rekenen op een betere leverperformantie en korte communicatielijnen in beide firma’s zorgen voor een efficiëntere opvolging in geval van vragen of problemen. De samenwerking met de nieuwe transporteurs zal ons ook de kans geven om sneller in te spelen op nieuwe situaties en evoluties op technologisch vlak.

Heeft u nu of in de toekomst hierover nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze collega’s op +32 3 760 19 00 of [email protected].