Van Hoecke VHirtual opent de deuren

Geplaatst op
20 januari 2021
Auteur
Karen

Vandaag openen we de deuren van onze gloednieuwe virtuele omgeving! Van Hoecke VHirtual is de ideale plaats om kennis te maken met onze nieuwe producten en services.

Op ons unieke platform tonen we graag wat we in 2021 voor onze vier merken in petto hebben. Heeft u over één of meer onderwerpen graag extra uitleg? Dan kunt u heel eenvoudig documentatie downloaden of een afspraak maken met één van onze medewerkers.

De virtuele omgeving is te bezoeken tot 29 januari. Daarna sluiten we even de deuren om verbeteringen en vooral ook nieuwigheden klaar te zetten!

OCC

Van Hoecke

We ontwikkelden een koppeling tussen de Online Corpusconfigurator (OCC) van Blum en onze eigen webshop. In de OCC was het al mogelijk om meubels nauwkeurig te tekenen, inclusief alle benodigde beslagproducten. Dankzij een nieuwe integratie met de webshop van Van Hoecke kan alles, zelfs op maat gemaakte lades, met één druk op de knop ook in bestelling genomen worden.

MINIPRESS top

Blum

Bij Blum hebben ze dit jaar twee mooie nieuwigheden. De MINIPRESS top is een gloednieuwe machine die de sterke punten van de gekende Blum machines combineert met de nieuwste technologie. Daarnaast geven de LEGRABOX design opties nog meer mogelijkheden om het bekende ladesysteem te personaliseren en volledig af te stemmen op ieders interieur.

TA'OR BOX goud gelakt

TA'OR BOX

De individualisatie van een lade tillen we bij TA’OR BOX naar een ongekend niveau. TA’OR BOX ∞ is een volledig lakbare lade. Het uitzicht van deze unieke lade bepaalt u dus volledig zelf!

Orgalux lade indeling

Orgalux

Met een handige plugin in de Van Hoecke webshop wordt het uitkiezen van een passende lade-indeling kinderspel. De software zoekt indelingen die perfect in de door u bestelde lades zullen passen.