TA'OR schittert in The Hub

Geplaatst op
30 juni 2021
Auteur
Dyonisa Van de Velde

DE INSPIRATIEHAVEN VOOR ARCHITECTEN KOMT NAAR ‘T STAD

Vier jaar geleden opende The Hub – geesteskind van Woodstoxx – de deuren in Gent. Het belevingscentrum dompelt architecten en voorschrijvers uit de bouwwereld onder in een wereld van vernieuwende producten en materialen. Door het grote succesverhaal breidt The Hub nu uit naar het Nieuw Zuid in Antwerpen, en wij zijn erbij!

 

The Hub Antwerpen

 

“We hebben een groep sterke partners verzameld, die absoluut tot het neusje van de zalm behoren als het op interieurafwerking aankomt,” vertelt Camille Verstraete, manager van The Hub. “Architecten moeten hier ten allen tijde inspiratie kunnen opdoen en dan ligt de uitdaging erin om steeds de meest innovatieve en kwalitatieve materialen tentoon te stellen. Maar The Hub is nog zoveel meer dan louter een inspiratiehaven. Architecten, interieurarchitecten en designers kunnen hier bijvoorbeeld steeds terecht voor hun projectbesprekingen en vanaf het weer kan en mag, staan er ook weer heel wat events gepland.

The Hub Antwerpen

Een van de merken die voorgesteld worden, is onze eigen TA’OR BOX, ingevuld met onze Orgalux indelingen! Doorheen het hele gebouw zijn er tal van TA’OR BOXEN te vinden en we worden zelfs uitgelicht in een meubel in de bar. De bedoeling hiervan is architecten laten kennismaken met de schoonheid en mogelijkheden van onze eigen houten lades.

The Hub Antwerpen

De andere partners zijn: Aqualex, Arlu, Bulo, Decospan, Delta Light, Designs of the Time, Liquidfloors, Limited Edition, Maister, Masureel, Qbus/Sumum, Stoopen & Meeûs, Van den Weghe, Van Hoecke & Woodstoxx.

Meer info vind je op www.thehub.be

 

THE HUB ANTWERPEN - @THEHUBANTWERPEN

JOS SMOLDERENSTRAAT 48, 2000 ANTWERPEN