Seminarie: ‘Hoe efficiënt, flexibel én klantgericht werken in woelige tijden dankzij productiesoftware?’

Geplaatst op
06 oktober 2021
Auteur
Karen

Op maandag 18 oktober heten ARDIS® en Van Hoecke u van harte welkom voor een inspirerend seminarie met als thema ‘Hoe efficiënt, flexibel én klantgericht werken in woelige tijden dankzij productiesoftware?’. Voorafgaand aan uw bezoek aan de vakbeurs Prowood kan u van 10u30 tot 13 uur genieten van een aantal boeiende presentaties gekoppeld aan een netwerkmoment.

Software brengt rust, flexibiliteit en efficiëntie

Bern De Lille en Veronique Clarebout, zaakvoerders ARDIS®: “Overal horen we signalen dat de complexiteit in de markt toeneemt. Werven zijn wispelturiger dan ooit. Lastminute orders gooien de productieplanning overhoop. Logistiek en toelevering vergen extra aandacht. Dat creëert onrust in een bedrijf, niet alleen in het bureel, maar ook op de werkvloer. Men snakt naar rust, orde en efficiëntie. Software is daar het antwoord op. Dat lijkt evident, maar wat heeft u nu precies nodig en hoe begint u eraan? Om hierop antwoord te bieden, leek het ons nuttig om samen met modelbedrijf en Factory of the Future Van Hoecke uit Sint-Niklaas een inspirerend seminarie op touw te zetten.”

Van Hoecke gebruikt software om flexibel in te spelen op de vraag van de klant, ook in woelige tijden

Jo De Meyer, service coördinator Van Hoecke: “Bij Van Hoecke ervaren we momenteel een onevenwicht tussen het aantal orders en de hoeveelheid stock die we op voorraad hebben. Veel klanten plaatsen grote bestellingen, terwijl de wereldeconomie zich nog volop herstelt van een logistieke crisis. In de praktijk betekent dit dat we in onderling overleg met de klant compromissen moeten sluiten. Onze nummer één prioriteit daarbij is betrouwbaarheid. Als we de klant een hoeveelheid, prijs en levertermijn geven, dan houden wij ons daaraan. Geïntegreerde bestel- en productieprocessen helpen ons om dat doel te bereiken. Tegelijk willen we de werknemers in onze eigen productie afschermen van de commerciële druk waaraan we momenteel zijn blootgesteld. Zij moeten in alle rust efficiënt kunnen verderwerken. Zo blijven we topkwaliteit afleveren. En om dat te kunnen realiseren, doen we onder andere een beroep op de productiesoftware van ARDIS®.”

Deelname en inschrijvingen

Uw deelname aan dit seminarie is gratis. Na de presentaties voorzien we een broodje en kan u vrij een bezoek brengen aan de Prowood-beurs. U hoeft u enkel vóór maandag 13 oktober in te schrijven via dit formulier. We kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen!