Ontdek op Batibouw onze opbergoplossingen

Geplaatst op
22 februari 2018
Auteur
Karen

Ruimte is voor iedereen kostbaar, al je spullen netjes opbergen blijft dan ook een uitdaging . Op Batibouw tonen we de SPACE TOWER, een voorraadkast met een record aan opbergruimte waarin we vlot de inhoud van drie volle winkelkarren kunnen opbergen.

Blum biedt tal van praktische kastoplossingen die de bergruimte maximaliseren.jpg

De SPACE TOWER maakt maximaal gebruik van de opbergruimte in de kast en biedt optimaal gebruiksgemak door de kast in te richten met lades. Niet enkel is de voorraad makkelijk bereikbaar, ze is individueel aan te passen aan jouw persoonlijke behoeftes en gezinssituatie. Zo benut je de beschikbare oppervlakte bij je thuis zo efficiënt mogelijk. Je trekt de voorraad dus simpelweg lade per lade naar je toe. En met het grootste gemak, want hoe zwaar beladen ook – de geleiders lopen soepel en licht.

AS2I6100.jpg

In de keuken kan de bezoeker ontdekken hoe de ORGALUX lade-indelingen en praktische keukenhulpjes zorgen voor orde in uw woning én in uw hoofd. In een oogopslag vind je alles terug wat je nodig hebt bij het koken.

Particuliere klanten kunnen zich op Batibouw registreren voor keukenadvies en/of de keukenproefrit in onze Blum Showroom. Wilt u zelf een afspraak maken voor uw klant of wilt u onze showroom samen met uw klant bezoeken? Neem dan contact met ons op via het nummer 03 778 71 11.

Is het voor uw klant moeilijk om tijdens de kantooruren naar Sint-Niklaas te komen? In maart voorzien wij iedere dinsdag (6/3, 13/3, 20/3 en 27/3) avondopeningen van 16-18 uur en van 18-20 uur.

Andere nieuwigheden

Daarnaast kan je op onze stand heel wat nieuwigheden uit het Blum-gamma ontdekken, die voor het eerst in België worden voorgesteld. Zo is er bijvoorbeeld de Blum-geleider waarmee het mogelijk is om drie van de gekende bewegingstechnologieën (BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION en SERVO DRIVE) toe te passen met dezelfde geleider.

Om in te spelen op moderne interieurs ontwikkelde Blum een nieuw bevestigingssysteem voor dunne fronten voor hun scharnieren, lade- en klepdeursystemen. Voor een stevige bevestiging, ook in harde materialen en een boordiepte van slechts 6mm. Ook het gamma scharnieren kreeg een uitbreiding met een aantal handige toepassingen. Het 155° scharnier en de glasdeurscharnier CRISTALLO krijgen voortaan een ingebouwde demping. De ideale manier om het comfort van demping op een stijlvolle manier te integreren in de kast!

Kom onze nieuwigheden ontdekken van 22 februari tot en met 4 maart op Batibouw 2018! Paleis 11, stand 112.