Nieuwigheden op HoutPro+

Geplaatst op
28 september 2017
Auteur
Karen

Op HoutPro+ stellen we graag de nieuwste innovaties van Blum op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor. Ook de houten ladesystemen van TA’OR hebben heel wat extra features te bieden, deze zijn centraal op de stand te bewonderen. Tenslotte stellen we er onze vernieuwde e-commerce toepassingen graag voor aan de vakman.  

Blum geleider.jpg

Blum-bewegingstechnologieën vereenvoudigd

Nieuw op HoutPro+ is de Blum-geleider waarmee het mogelijk is om drie van de gekende bewegingstechnologieën (BLUMOTION , Tip-On BLUMOTION en SERVO DRIVE) toe te passen met dezelfde geleider. Zo kan de meubelbouwer zijn assortiment eenvoudig stroomlijnen en tegelijkertijd uitbreiden.

CLIP top BLUMOTION 155.jpg

Scharnieren krijgen nieuwe mogelijkheden

Bij de scharnieren stelt Blum het langverwachte 155° scharnier voor met geïntegreerde BLUMOTION. Deze is misschien wel dé blikvanger van de beurs.

Ook het CRISTALLO scharnier (glasdeurscharnier) krijgt een versie waarbij de demping in het scharnier wordt geïntegreerd. Daarnaast zorgen de nieuwe CLIP top BLUMOTION scharnieren voor dunne deuren voor nieuwe mogelijkheden.

Aventos HK top.jpg

AVENTOS HK wordt kleiner

De AVENTOS HK top, het nieuwe beslag voor klapdeuren, is een stuk kleiner geworden. Door zijn kleine inbouwgrootte en een nieuw design van de afdekkap, past het beslagelement perfect in elke corpus.

TA'OR BOX.jpg

TA’OR BOX 2.0

De eigen houten lade-systemen TA’OR BOX bestaan ondertussen 4 jaar en beginnen hun weg te vinden naar de klanten in de Benelux. Ook buiten de landsgrenzen winnen de speciale fineer-uitvoeringen aan belang, onze productie werd geoptimaliseerd om deze variatie op te vangen en toch performant te blijven. Hiervoor ontving TA’OR BOX in mei 2017 de TüV-keuring. Op HoutPro+ laat Van Hoecke nieuwe kleuren en nieuwe mogelijkheden zien aan het grote publiek. Het bestaande gamma wordt nu alvast uitgebreid met Fineer Sycomore Esdoorn.

VH website_ipad.jpg

E-commerce demostand

E-business is booming business, en Van Hoecke speelt hier in op de megatrends. Net voor aanvang van de beurs lanceert het zijn nieuwe webshop-omgeving met de nieuwe lade-configuratoren. Na 1,5 jaar intensieve ontwikkeling zijn ze klaar om het hun klanten zo eenvoudig en flexibel mogelijk te maken.