Lenteschoonmaak brengt kwalitatieve focus

Geplaatst op
29 mei 2020
Auteur
Karen

Regelmatig evalueren we ons huidig assortiment en gaan we op zoek naar nieuwe opportuniteiten waarmee we u extra mogelijkheden kunnen bieden. Op die manier willen we ons productgamma zo goed mogelijk afstemmen op de vragen en behoeftes van onze klanten.

AVENTOS HK top

De nieuwe generatie klapdeursystemen

Het succes, de extra geïntegreerde mogelijkheden en het hedendaagse design van de AVENTOS HK top doen veel klanten overschakelen naar dit nieuwe klapdeursysteem. Daarom beslisten we om ons gamma aan te passen en de AVENTOS HK op uitverkoop te zetten. Voor iedere opstelling kan u de AVENTOS HK top als alternatief gebruiken.

Maak kennis met AVENTOS HK top

TANDEMBOX antaro

Eén geleider voor alle bewegingstechnologieën

De TANDEMBOX M geleider geeft u alle mogelijkheden om uw lades uit te rusten met demping, TIP-ON BLUMOTION of SERVO DRIVE. Zo is het niet nodig om verschillende geleiders aan te kopen of op voorraad te houden voor de verschillende bewegingstechnologieën. Eén geleider volstaat voor alle toepassingen. Vanwege dit gebruiksgemak en de vele opties zal de TANDEMBOX geleider met BLUMOTION op uitverkoop gezet worden.

Antislipmat Fiber Antraciet in TA'OR BOX

De nieuwste trend voor antislipmatten

Al enkele jaren merken we een verschuiving van de klassieke antislipmatten naar de eigentijdse fiber variant. De klassieke in zwart en antraciet zullen we daarom niet langer meer standaard in het gamma opnemen. Als alternatief kunnen we de Fiber antislipmatten in zwart, antraciet of wit aanbieden. Ze hebben dezelfde antislip eigenschappen in een hedendaags design.  

Op zoek naar iets anders? Kies dan voor onze geflockte matten of de variant in vinyl-fiber voor een nog exclusievere uitstraling van uw lade en project.