Dunne fronten, eenvoudig bevestigd

Geplaatst op
24 april 2018
Auteur
Karen

In moderne interieurs en keukens wordt er steeds meer met dunne fronten en nieuwe materialen gewerkt. Blum ontwikkelde een nieuw bevestigingssysteem voor dunne fronten voor zijn scharnieren, lade- en klepdeursystemen.

Blum_clp0522_4 (1).jpg

De nieuwe bevestigingsmanier voor dunne deuren, de speciaal ontworpen spreidanker EXPANDO T, geeft u veel vrijheid in het ontwerpen van meubels. Door het nieuwe bevestigingssysteem is het niet langer nodig een potboring te voorzien in deze dunne materialen, twee kleinere boringen zijn hierbij voldoende. Trekstangen uit staal zorgen voor een stevige bevestiging in harde materialen, de plastic pluggen zorgen dat het ook in zachte materialen zoals MDF- of spaanplaat stevig blijft vastzitten. Dankzij een boordiepte van 6 mm is het mogelijk om materialen met een dikte vanaf 8 mm te verwerken.

Het nieuwe bevestigingssysteem voor dunne deuren is niet enkel beschikbaar voor CLIP top BLUMOTION scharnieren maar ook voor de AVENTOS klapdeursystemen en de frontbevestiging voor de LEGRABOX lade. Zo kunnen niet alleen individuele elementen, maar complete keukens worden uitgerust met dunne fronten.

De nieuwe frontbevestigingen voor dunne fronten, zullen vanaf volgende week beschikbaar zijn in onze configuratoren voor LEGRABOX en TA'OR BOX lades.