De nieuwe Blum catalogus is er!

Geplaatst op
17 november 2020
Auteur
Karen
Blum catalogus

De nieuwe Blum catalogus is er! Met 720 pagina’s staat hij ook deze keer boordevol productinformatie en de bijhorende technische specificaties. Dankzij enkele slimme, digitale aanvullingen is het voor schrijnwerkers en interieurbouwers nog eenvoudiger om de informatie op te zoeken en te gebruiken.

Uiteraard staat er ook in deze versie van de Blum catalogus een volledig overzicht van het hele productgamma en alle technische details die de schrijnwerkers helpen bij het verwerken van de beslagoplossingen. Maar nu gaat Blum nog een stapje verder door ook de digitale vertaling te maken van al zijn gegevens. De geïntegreerde QR-codes wijzen de weg naar extra informatie, digitale montagehandleidingen en zelfs instructievideo’s zodat iedereen meteen en zonder probleem aan de slag kan met de verwerking van Blum beslagproducten.

Ga volledig digitaal

De catalogus digitaal doorbladeren? Daarvoor kan de vakman terecht op de website van Van Hoecke. De hele catalogus is digitaal raadpleegbaar met handige links die onmiddellijk naar de juiste pagina leiden.
Bovendien splitste Van Hoecke de digitale catalogus ook op per hoofdstuk en product. Zo is de relevante informatie net als de montagehandleidingen of bestelformulieren steeds terug te vinden op de productpagina’s in hun webshop. Eenvoudig te downloaden, helemaal klaar voor gebruik!

Vraag uw gloednieuw exemplaar aan via uw contactpersoon bij Van Hoecke of bekijk hem online.