Corona-update: TA'OR BOX back in business

Geplaatst op
02 april 2020
Auteur
Karen

Beste klant,

Twee weken geleden dwongen de verstrengde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan ons tot de moeilijke beslissing om onze productie tijdelijk te sluiten. Op dat moment was het helaas niet mogelijk om de regels rond "social distancing" te respecteren en dus de veiligheid van onze medewerkers te garanderen. 

 Maar, u kent ons, we bleven niet bij de pakken zitten. Als ‘Factory of the Future’ tonen we ook op moeilijke momenten ons veerkrachtig en innovatief karakter. We bekeken samen met enkele experten wat noodzakelijk was om in veilige omstandigheden opnieuw te kunnen heropstarten.

 Een eerste grote stap die we daarbij mogen aankondigen is het heropstarten van de productie van TA’OR BOX op maandag 6 april. De componenten voor dit ladetype worden volautomatisch geproduceerd. Waar toch menselijke tussenkomst nodig is, hebben we maatregelen getroffen om elke vorm van contaminatie uit te sluiten.

Bij het opstarten van onze productie, zullen we van start gaan met het produceren van nog openstaande orders. De meest actuele levertermijn voor nieuwe orders, kan u steeds volgen op deze website.

 We zijn blij dat we, dankzij alle inspanningen van onze medewerkers, opnieuw voorgemonteerde lades kunnen uitleveren. Onze TA’OR BOX heeft alles in zich om perfect aan te sluiten bij uw projecten. Hieronder laten we u graag (opnieuw) kennismaken met de mogelijkheden.

 Intussen blijven we onverminderd zoeken naar manieren om ook onze productielijnen van LEGRABOX en TANDEMBOX opnieuw op te starten. De aard van deze processen maakt dat we daar wat meer tijd nodig hebben om aanpassingen te doen. Hopelijk kunnen we binnen 2 à 3 weken ook deze lijn(en) opstarten. Als u in de tussentijd dringend voorgemonteerde lades nodig heeft, biedt TA’OR BOX het perfecte alternatief voor LEGRABOX. U hoeft daarvoor aan uw werkwijze niets te wijzigen, alle maatvoeringen zijn identiek voor beide ladetypes.

 Ondertussen blijven we uiteraard ook de regeringsmaatregelen volgen en zullen we onze acties steeds afstellen op de laatste aanbevelingen.

 Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee helpen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder. Of neem een kijkje op onze FAQ-pagina, daar verzamelden we al heel wat relevante informatie. 

 Hou  het intussen veilig en zorg goed voor jullie families.

 Met vriendelijke groeten

 Peter Van Hoecke