Beleef in première je nieuwe keuken

Geplaatst op
25 januari 2018
Auteur
Karen

“Hoe groot zal mijn nieuwe keuken zijn?” “Zal ik wel genoeg plaats hebben voor al mijn potten?” Voor consumenten is het niet altijd gemakkelijk om zich hun nieuwe keuken voor te stellen. Dankzij onze keukenproefrit kan uw klant zijn toekomstige keuken toch al even ervaren. 

Bespreking keukenplan (2).jpg

Consumenten kunnen in onze showroom terecht voor advies over ergonomie en de praktische indeling van hun keuken en lades. Is het keukenplan al getekend? Dan kunnen ze tijdens de keukenproefrit een realistische indruk krijgen van hun toekomstige keuken. Met keukenkastjes op wieltjes wordt het keukenplan op ware grootte nagebouwd. Uw klant ervaart onmiddellijk de beschikbare bewegingsruimte en u kunt nadien het keukenplan indien nodig optimaliseren aan de behoeftes van uw klant.

Particuliere klanten kunnen zich op Batibouw registreren voor keukenadvies en/of de keukenproefrit in onze Blum Showroom. Wilt u zelf een afspraak maken voor uw klant of wilt u onze showroom samen met uw klant bezoeken? Neem dan contact met ons op via het nummer 03 778 71 11.
Is het voor uw klant moeilijk om tijdens de kantooruren naar Sint-Niklaas te komen? In maart voorzien wij iedere dinsdag (6/3, 13/3, 20/3 en 27/3) avondopeningen van 16-18 uur en van 18-20 uur.