Ontdek de voordelen van een lade-indeling op maat

Geplaatst op
29 september 2022
Auteur
Dyonisa Van de Velde
Categorie
Keuken

Bij het aanschaffen van een nieuwe keuken, is deze vaak al uitgerust met een doorsnee kunststoffen bestekindeling. Uiteraard is dit een betere optie dan los bestek in de lade, maar wil je echt alles uit de kast halen voor de keuken van jouw dromen, maak dan gebruik van een indeling op maat. Zo hoef je nooit de keuze te maken tussen praktisch en stijlvol. Want we dromen toch allemaal van een droomkeuken, niet? Wij zetten je de belangrijkste voordelen van een lade-indeling op maat even op een rijtje!

Messenblok voor lade

Uitstekende kwaliteit

Bestek opbergen is één ding, messen en ander kookgerei ordelijk en veilig opbergen is nét iets anders. Kunststof mag dan wel lang meegaan, toch ontstaan er al snel holtes waar de mespunten in prikken. Om messen perfect intact en veilig opgeborgen te houden, kan je gebruik maken van een messenblok voor in de lade. Zo garanderen we dat alle lade-indelingen een keukenleven lang mee kunnen!

indeling op maat

Volledig op maat van je levensstijl

Een keuken kan dan wel 20 jaar meegaan, er veranderen ongetwijfeld zaken in iemands werkwijze, gezinssituatie en gewoontes. Ontstaat er een voorliefde voor Oosters eten na een mooie reis of komen er (klein)kinderen? Kookmateriaal komt en gaat, dus lade-indelingen kunnen best zo flexibel mogelijk zijn. Dankzij een flexibele lade-indeling met verschuifbare vakken en aanpasbare tussenschotjes kunnen indelingen aangepast worden aan de inhoud van de lade in plaats van andersom.

Eetbestek

Design en fit met je lade

Bij het kiezen van een keuken zou je klant nooit een compromis moeten sluiten tussen stijl en comfort. Onze indelingen zijn gemaakt op maat van lades van het merk Blum, waardoor ze steeds naadloos aansluiten, ongeacht de afmetingen van de lades. We gaan hier nog verder in en zorgden er ook voor dat ze qua stijl en kleuren ook perfect aansluiten bij de lades in jouw project. Houdt je klant van het warme gevoel van hout? Dankzij de verschillende kleuren vind je steeds een houten bestekbak die perfect aansluit bij de stijl van jouw keuken en de kleur van jouw lades. Gaat de voorkeur uit naar een moderne look? Ook daarvoor hebben we tal van ladeverdelers in verschillende materialen en kleuren

antislipmat

Gebruiksgemak

Iedereen kent het vast wel, ’s ochtends rustig willen ontbijten. Een rammelende lade is dan ook iets dat je kan missen als kiespijn. Onze indelingen komen het best tot hun recht in combinatie met een antislipmat. Doordat deze dient als bodem tussen de verschillende opbergvakken, creëer je onmiddellijk dat rustige gevoel dat zovelen zoeken in de keuken. Een antislipmat op maat is simpelweg met een druk op de knop toe te voegen via onze lade-configurator. Wil je hier nog een stap verder in gaan? Dan zijn geluiddempende indelingen de uitgelezen oplossing voor jouw projecten!

Je projecten indelen met lade-indelingen op maat wordt een fluitje van een cent dankzij ons Orgalux drieluik, dat bestaat uit:

  1. Basispakketten: waar we uit onze 9000 indelingen de absolute essentiële indelingen voor bestek en kookgerei en bundelden we deze in een handig basispakket. Op die manier hoef je voor ieder project slechts één Orgalux product te bestellen en rust u uw keuken heel eenvoudig uit met een basis aan lade-indelingen.
  2. Plug-in in de configurator: Na het configureren van de voorgemonteerde lades kan u in het winkelmandje heel eenvoudig een Orgalux-indeling toevoegen. Zijn uw lades al besteld en geplaatst? Ook dan kunt u vanuit uw dashboard nog even gemakkelijk de passende indelingen bestellen.
  3. Orgalux app voor de eindklant: Heeft u een klant die achteraf graag nog Orgalux wenst (bij) te bestellen? Laat hem kennismaken met onze Orgalux app en hij vindt in geen tijd de indelingen die bij hem passen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de juiste maatvoeringen en hoeft niet meer opnieuw te gaan opmeten!