Intelligente mallen voor elke situatie

Geplaatst op
05 december 2022
Auteur
Dyonisa Van de Velde
Categorie
Inspiratie

Schoonheid zit in de som van de details. De productie van kwalitatief hoogstaande meubelen vraagt dan ook heel wat precisie. Gelukkig sta je er niet alleen voor en ondersteunen de verwerkingshulpmiddelen van Blum je bij dit proces, zowel in het atelier als direct bij de klant. Onze verwerkingshulpmiddelen onderscheiden zich door een grote gebruiksvriendelijkheid en een lange levensduur. We zetten onze meest gebruikte mallen op een rijtje!

Aanslagmal

Aanslagmal

Deze mal is door zijn formaat handig op te bergen en helpt je bij het boren van de bevestigingsposities voor montageplaten en adapterplaten voor BLUMOTION en TIP-ON voor deuren. In geval van gelijke bevestigingsposities van kruismontageplaten kunnen meerdere aanslagsituaties op een houten lijst geschroefd worden!

Bekijk de aanslagmal

Boormal blumotion

Boormal BLUMOTION en TIP-ON

Bij het boren van de kopse bevestigingsposities voor BLUMOTION en TIP-ON voor deuren biedt deze boormal de perfecte ondersteuning, zowel aan de greepzijde als de scharnierzijde.

Bekijk de boormal BLUMOTION en TIP-ON

ECODRILL

ECODRILL

Het standaard boorbeeld van de Blumscharnieren kent intussen elke schrijnwerker en interieurbouwer. Om de juiste boringen snel en nauwkeurig te kunnen maken, is de ECODRILL het ideale hulpmiddel, zowel in de werkplaats als op de werf.

Bekijk de ECODRILL

Prikmatrijs Legrabox

Prikmatrijs voor LEGRABOX

De bevestigingsposities voor het frontbeslag van LEGRABOX bepalen vraagt veel precisie en heeft een grote invloed op het voegbeeld en algemene eindresultaat van uw projecten. Gelukkig helpt deze mal je de perfectie nastreven. 

Bekijk de prikmatrijs voor LEGRABOX

Stangenmal voor scharnieren

Stangenmal voor scharnieren

Deze stangenmal helpt je met de bevestigingsposities voor scharnieren en montageplaten, van deur op corpus of andersom. Deze kan zowel op een gemonteerde als niet-gemonteerde corpus gebruikt worden en biedt een instelbare aanslag voor verschillende frontopdek.

Bekijk de stangenmal voor scharnieren

Universele boormal

Universele boormal

De universele boormal zorgt voor een optimale ondersteuning bij de front-, corpus- en ladeverwerking . Ook met het AVENTOS frontbeslag is deze boormal een grote meerwaarde!

Bekijk de universele boormal

Universele stangenmal

Universele stangenmal

Deze mal is ongetwijfeld de meest veelzijdige in ons assortiment. Deze helpt je met het voorboren van de bevestigingsposities voor corpusprofielen, beslagelementen, montage- en adapterplaten, zowel voor opslaande als inliggende aanslagsituaties.

Bekijk de universele stangenmal